Home » Inschrijvingsdocument buitentraining

Inschrijvingsdocument buitentraining Ninove - Geraardsbergen (Grimminge)

Beste leden en ouders,

Zoals jullie al vernomen hebben zullen de trainingen terug mogen opgestart worden.

De sport karate is een contactsport maar wij kunnen trainen op onze techniek als ook aan onze conditie zonder mekaar te raken en de veiligheidsafstand van 1,5m te respecteren.

We hebben hierover goed nagedacht en de aanvraag ingediend bij de verantwoordelijken van de sportdiensten in Ninove en Geraardsbergen. We hebben zelfs de veiligheidscel ons stappenplan toegelicht en deze is goedgekeurd in Ninove en Geraardsbergen.

Voor de eerste weken zullen we 1 maal trainen in Ninove en 1 maal in Geraardsbergen. Ook zal er nog steeds een onlinetraining gegeven worden op onze facebookpagina: https://www.facebook.com/karateclubkachi.be/

Kidstrainingen zullen spijtig genoeg de eerste weken nog steeds online gegeven worden. Toiletten zijn niet opengesteld in de sporthallen en aangezien we werken met een heel jonge leeftijd kunnen wij geen plaspauzes inlassen. Als de toiletten terug openbaar worden gesteld zullen we de trainingen direct opstarten voor deze kleuters. Dus de buitentrainingen zijn enkel voor de jeugd en de volwassenen vanaf 7 jaar.

Hierbij de volgende datums van de trainingen: (Trainingen starten steeds om 18h30 en eindigen om 20h)

Op dinsdag 2 juni aan het kaatsterrein in Ninove en op donderdag 4 juni aan het kaatsterrein in Grimminge.

Inschrijven voor de training van 02/06 kan tot 01/06 (18h), voor de training van 04/06 kan tot 03/06 (18h). Inschrijvingen na deze datum/uur opstelling zullen geweigerd worden, wij moeten namelijk een aanwezigheidslijst opmaken om deze door te geven aan de sportdiensten

Adres Ninove: Parklaan 15, 9400 Ninove                           Adres Grimminge: Grimmingeplein, 9506 Geraardsbergen

Trainingsplaats is aan de achterkant van de sporthal.          Trainingsplaats is aan de achterkant van de kerk.

We zullen wel wat regels moeten opstellen voordat we aanvangen van onze trainingen.

Wie is verantwoordelijk?

 • Er zal 1 trainer aanwezig zijn die als verantwoordelijke wordt gesteld om alle veiligheidsregels in het oog te houden. Indien er leden zijn die deze regels aan hun laars lappen zullen ze niet meer aan deze trainingen mogen deelnemen. Deze trainer zal namelijk beboet worden indien inbreuk van de regels en niet de leden.

Hoe kan er ingeschreven worden?

 • Er zullen maximum 19 leden toegelaten worden aan de trainingen (20 met de trainer inclusief), deze trainingen worden in de buitenlucht gegeven. We gaan dus moeten werken met inschrijvingsdocumenten. Deze documenten zal men terug kunnen vinden op onze site. Hierbij de werking om dit document in te vullen.
 • Ga naar deze link van onze site: https://www.kachi.be/inschrijvingsdocument-buitentraining en vul ALLE cellen in en klik op Verzenden.

Buitentraining van 2 juni te Ninove


Buitentraining van 4 juni te Grimminge


 • Indien we meer dan 19 inschrijvingen hebben zal de groep in 2 gesplitst worden en hierbij dan ook 2 trainers aangesteld worden. Ook indien er een groot verschil is tussen de graden (kleur van gordels) zal er in 2 groepen getraind worden met 2 verschillende trainers.
 • Er zal kunnen ingeschreven worden per week (2 trainingen dus), na elke week evalueren we deze trainingen en maken we de planning op voor de week nadien (opgelet dagen en uren zullen steeds dezelfde blijven).
 • Inschrijven wil zeggen participeren of tijdig afbellen: zo wordt inzet van 2 trainers vermeden indien er verschillende leden niet komen opdagen.

Aan welke regels moet men houden?

 

Voor de ouders of degene die de leden brengt naar de trainingen

 

 • De verantwoordelijke trainer zal 15 min voor aanvang van de training aanwezig zijn op de aangeduide plaats.
  • Ninove: parking sporthal
  • Grimminge: parking aan de kerk
 • Enkel leden die het inschrijvingsformulier ingediend hebben kunnen deelnemen aan de trainingen. De verantwoordelijke heeft de aanwezigheidslijst mee om deze namen te noteren. Andere zullen geweigerd worden. Deze inschrijvingen hebben we nodig om niet over het maximum aantal deelnemers te zitten.
 • Ouders zetten hun kind af aan de parking van de sporthal of aan de Gavers en gaan direct weg. Het is verboden om zich te verzamelen aan de parking of aan de terreinen waar men les geeft. Tip voor de ouders die van ver komen, men kan een wandeling maken in het park van Ninove (1 ronde is 1km) en in Grimminge kan men langs de Dender wandelen/lopen. Opgelet De Gavers is gesloten vanaf 18h30, dus men kan zich niet op deze terreinen begeven.
 • Men is verplicht om 5 min voor de aanvang van de training aanwezig te zijn. Stipt 5 min voor de training gaan we met de leden naar de bestemming waar er getraind zal worden. Indien men te laat is kan men niet meer aan de activiteit deelnemen.
 • Na de training zullen we ons terug begeven aan de parking om zo de leerlingen aan de ouders te overhandigen. Opgelet opnieuw zal dit weer gebeuren op een vlotte manier (dus er worden geen groepjes gevormd om een praatje te slaan), gelieve op tijd jullie kinderen af te halen en gelieve in de wagen te wachten op jullie kinderen zo is de sociale afstand steeds gegarandeerd.
 • Informeer je kind(eren) over de algemene veiligheids- en hygiëneregels en zorg dat ze altijd de aanwijzingen van de begeleiding opvolgen.

 

Voor de leden

 

 • Sport niet en blijf thuis als je symptomen hebt die op COVID-19 kunnen wijzen, zoals een grieperig gevoel, koorts, hoesten, kortademigheid, neusloop of ongewone vermoeidheid. Ga pas weer sporten als het mag van je arts.
 • Sport ook niet als een huisgenoot symptomen heeft of positief getest heeft op het virus. Ga pas weer sporten als het mag van de arts.
 • Heb je verhoging gehad van je lichaamstemperatuur en ben je weer koortsvrij? Rust nog even lang als het aantal dagen dat je koorts had. Na bv. 3 dagen koorts, mag je nog 3 dagen niet sporten, vanwege het risico op een hartontsteking.
 • Er zal geen toiletbezoek toegestaan worden, er zijn namelijk geen toiletten ter beschikking op de terreinen. Zorg dat op voorhand je behoefte gebeurd is.
 • Karatepak is niet nodig om aan de buitenactiviteit deel te nemen, sportkledij is voldoende. Trek je sportkleren al aan, want de kleedkamer van je club is gesloten. 
 • Neem een jasje mee indien het koeler wordt.
 • Buitenschoenen is verplicht, geen slippers of op blote voeten.
 • Ten allen tijde respecteren we de afstand van 1,5m t.o.v. mekaar. Er is geen enkel lichamelijk contact toegestaan.
 • Er zal ontsmettingsmiddel ter beschikking zijn om op regelmatige basis jullie handen te ontsmetten. Voor de training zullen we allemaal onze handen ontsmetten voor we aan de training starten.
 • Er mag met mondkapjes en hygiëne handschoenen getraind worden, maar is sterk af geraden door verschillende medische experten. Bij enorme inspanningen de mondkapjes dragen is niet bevorderend voor het ademhalen tijdens het trainen. Wij zien toe dat de veiligheidsafstand ten allentijden wordt gerespecteerd.
 • Indien we materiaal zullen gebruiken bij de trainingen zullen deze ontsmet worden en zullen deze enkel geplaatst en opgeruimd worden door de verantwoordelijke. Deze materialen zullen nooit met de handen vast gehouden worden door de leden.
 • Je persoonlijk afval zal meegenomen worden naar huis, laat dit niet achter op de terreinen.

 

We hopen dat we mekaar opnieuw kunnen verwelkomen op een veilige manier. Zoals jullie weten staat het clubexamen nog op het programma en indien dit mogelijk is in de buitenlucht zullen we dit zeker organiseren.

 

Aangezien we in de buitenlucht trainen zijn we afhankelijk van het weer. Bij het inschrijvingsformulier vragen we jullie emailadres door te geven. 1h voor de training zal ik jullie een mail doorsturen of deze training zal doorgaan of niet.

 

Het tel – GSM nr hebben we nodig als er is tijdens de training iets gebeurd jullie kunnen contacteren. Hierbij mijn gegevens indien er vragen zijn.

Jurgen De Nil - info@kachi.be - 0474/88.25.58

 

Met sportieve groeten,

De trainers van Kc Kachi