Beste lid en ouder,

Vanaf dit jaar is het ook mogelijk om zich digitaal in te schrijven via onze website, indien dit niet lukt, geen nood bij je eerste training zal het document ook overhandigd worden. 

Om de vergunning/verzekering zo snel mogelijk in orde te krijgen moeten we enkele gegevens hebben van het nieuwe lid. Gelieve dit zo snel mogelijk terug te bezorgen aan één van de trainers. Dit ten laatste op de 3de training.

Opgelet alle gegevens zullen ingevuld moeten worden om een verzending te maken.

In onze club kan men allen tijde zich inschrijven. Bij de eerste inschrijving zal men een berekening maken voor het lidgeld tot einde van het seizoen. In het seizoen nadien zal telkens het lidgeld en vergunning betaald worden in augustus - september. 

 

Er zijn kortingen voor meerdere gezinsleden: vanaf 2 gezinsleden € 10/lid, vanaf 3 gezinsleden € 20/lid.

Het bedrag mag overschreven worden op onze clubrekening BE94 1030 4451 7614. 

Na de 2de training is men verplicht het bedrag over te schrijven. Indien deze nog niet gebeurd is zal men op de 3de training niet meer toegelaten worden op de training. Dit zijn we verplicht voor de verzekering.

Bijna alle mutualiteiten geven een terugbetaling wanneer er aangesloten wordt bij een sportclub. Vraag inlichtingen bij jullie mutualiteit en geniet van deze korting (sommige lopen op tot € 30/gezinslid). Het formulier zal onze secretaris met plezier invullen.

Alvast dank voor het vertrouwen in onze club en veel karateplezier gewenst.

Het bestuur van Karate Club Kachi Ninove - Geraardsbergen.